Ortomedics

Ortomedics е лаборатория за изработка на протези за хора претърпяли инциденти и имащи нужда от протеза за горен или долен крайник

Какво направихме:

Ортомедикс е вече е най-силната лаборатория за изработка на протези в онлайн пространството:

  • SEO Оптимизация
  • Изработка на сайт
  • Google ADS кампания и поддръжка
  • Техническа поддръжка на уеб сайта
  • Изработка на ценова оферта и клиентска анкета
  • Имплементация на рекламни видеа

Резултатът:

Първо място в Google. Работещо уеб сайт през който редовно влизат запитвания от нуждаещите се. Фирмата се радва на най-големия процент запитвания в сферата си. Ортомедикс специализира в изработка на протези за долни крайници, като уеб сайта е закован на 1-ва позиция при търсене на „Протези за крака„, което е най-търсената и релеватна ключова дума в изработката на цели и частични протези за долни и горни крайници. Разбира се, Ортомедикс излизат на челни позиции и за останалите ключови думи, които имат достатъчен обем и качество. Винаги можете да се свържете с тях и да ги попитате дали усещат ежемесечната работа на Бултаг по уеб сайта им.

 

При проектирането на уеб сайта не бяхме запознати с областта и нейните специфики. Затова направихме няколко срещи с хора загубили крайниците си скоро, както и такива загубили ги преди 20-30 години. Те ни разказаха за важните за тях неща. Научихме от кое би се интересувал човек след ампутация на крайник, как се чувства, за какво мисли и какво би му помогнало. Чест проблем при хората закупуващи протези е, че са стресирани, депресирани или отчаяни. Трябва да им се вдъхне надежда и да им се покаже, че това не е края на живота им. Също често срещан проблем е, че те не си правят протези при някоя фирма, а след това протезата им убива, хлопа, крайника им се възпалява, не зараства и не успяват да използват протезата по предназначение – да ходят отново.

 

Разсъждавайки върху тези проблеми, за да сме в полза на нашия клиент и неговите клиенти – ние качихме клипове заснети с текущи клиенти, които са си направили протези скоро в Ортомедикс. Те разказват за процеса, за това как се учат да ходят, как специалистите от Ортомедикс им помагат не само с изработката на протезата, а и с това да се научат отново да се движат като останалите хора.

 

Задачата ни беше лесна защото Ортомедикс са наистина добри с това, което правят. В серията видеа, която можете да видите тук: менюто отзиви – те разказват, че пак могат да бягат, скачат, плуват и карат мотор. показват го. Вдъхват надежда на другите и не само увеличават продажбите на Ортомедикс, но помагат на останалите да проходят отново..

Готино, нали 🙂

 

А да.. уеб сайта е правен с уникален дизайн – до одобрение, по мобайл фърст технология, олекотен за мобилни устройства и ала бала.. абе, първо място в Google – заковано + конверсии при клиентски запитвания. Можете да го разгледате тук: Ортопедична лаборатория Ortomedics.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Ortomedics.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.