Hotel Morski Dar

Hotel MORSKI DAR

Cъвсем наскоро нашата задача бе да изградим стилен и модерен уеб сайт за хотел Морски Дар, разположен в известният курортен комплекс Кранево. До сега нашите клиенти не разполагаха със собствена платформа, която да представи техните качества и за това ние решихме да променим това.

Модерният хотел е разположен точно на брега на Черно море и освен стилно обзаведени стаи, предлага ресторант с българска кухня, безплатен интернет и паркинг.

Използвани услуги

  • Изработка на уеб сайт за хотел Морски Дар.

 

Уеб сайта на Морски Дар е измислен и създаден така, че да може постоянно да бъде променян и надграждан. Изградихме го с Mobile First дизайн, за да е достатъчно лек и бърз за всички мобилни устройства независимо от скоростта на връзката им.

Платформата е изработена като са кодирани всички модули по отделно и са сглобени с едно цяло. При всяка промяна по кода на уеб сайта цялото съдържание се преподрежда, като се добавят новите модули и функционалности или се откачат ( изтриват ) старите.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

В отделна секция можете да разгледате всички стаи на хотел Морски Дар, които предоставят двойни, тройни или фамилни стаи, както и възможност за свободно записване на място. Всички те са с включени цени и екстри.

Друго меню отделихме специално за ресторанта към хотела, където можете да разгледате богатото им меню с апетитни ястия, характерни за традиционната българска кухня и уютната им зелена градина.

 

Резултатът:

Накрая се получи красив и модерен уеб сайт, с интересен дизайн и полезни функционалности, който зае челна позиция в Google. Проектирахме сайта на хотел Морски Дар така, че да може постоянно да се променя според изискванията на онлайн трендовете и да се допълва непрекъснато.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Mожете да разгледате уеб сайта на Морски Дар тук.

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.


Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.