Medilan

 

През 2019г. разработихме онлайн ортопедичен магазин за Медилан. Фирмата предлага широка гама от ортопедични продукти, помощни средства и протези, които отговарят на специфичните нужди на хората.

Какво направихме:

Medilan.bg се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Ортопедичният магазин Медилан получи уникален дизайн и custom кодиране. Дизайнът е изцяло функционален и изграден с Mobile First, осигурявайки лека работа и бързина на всякакви устройства.

 

Уеб магазинът на Медилан разполага с голямо разнообразие от продукти, отлично селектирани в отделни категории, позволяващи бърза ориентация за клиента. Вградена разплащателна система, приемаща разплащания с карти и PayPal. В системата на магазина клиентите могат да си създадат профил за още по-лесна поръчка, запазване на история на поръчките и информацията за доставка.

 

С фирма Медилан осъществихме отлично ниво на комуникация, нещо изключително важно в изграждането на уеб магазин. Всичко – от дизайна, темплейтите, отделните текстове, картинки и функционалности беше съгласувано с клиента. Крайният резултат е функционална и отлично класираща се в търсачките уеб платформа за покупка на ортопедични продукти, протези и помощни средства.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.