Light Style & Sound

Преди време имахме задача да разработим съвременен уеб сайт за варненската фирма за осветителни тела Light Style & Sound. Те досега нямаха разработен такъв, затова им предложихме добра оферта, включваща цялостна изработка на уеб сайт с всички необходими менюта, система за поръчки, възможност за вход в системата и удобна навигация.

Фирма Light Style & Sound от години се занимава с производство и внос на различни осветителни тела за дома, офиса и градината. Сред артикулите им ще откриете огромно разнообразие от предложения, подходящи за всеки, независимо от неговите предпочитания.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт от нулата
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Light Style определено имат с какво да напълнят сайта си. По тази причина нашата задача бе да го разработим максимално олекотен, модерен и лесен за ориентация. Организирахме в отделни менюта всяка една категория осветление – интериорно, екстериорно, според вида на помещението, LED и смарт осветление, консумативи и отделна категория, обединяваща всички промоционални продукти.

Най-отгоре включихме  общо меню, което да обединява всички преки пътища, които са в подменюта в горната лента. Това го направихме с цел да улесним максимално всеки един клиент. Към всяка една категория излизат и отделни подкатегории, според търсенето.

Отделно към платформата включихме и блог секция, която ще ви отведе до множество интересни статии и теми за интериорно осветление и най-новите иновативни технологии, с които водещи производители изпъкват на пазара.

Мобилна версия:

Разработихме уеб дизайна с Mobile First технология, първоначално на смартфон. Така още със старта на проекта вече имахме подсигурена функционална и лесна за навигация мобилна версия, която върви идеално на смартфони с различни параметри. След което разработихме и иновативна десктоп версия.

Към сайтът на Light Style добавихме система за онлайн поръчки, приемаща разплащания с карта и наложен платеж. Всеки клиент може да влезе в системата със собствен профил, от който да следи историята на своите поръчки, както и докъде е стигнала обработката на текущите.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

На нашите клиенти от Light Style помогнахме с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google
  • Вграждане онлайн система за разплащания
  • Възможност за вход в системата – отделен за администратор и клиенти

РЕЗУЛТАТЪТ:

Напълно функционален и лесен за навигация уеб сайт, разполагащ с богато разнообразие от артикули, удобно сортирани в отделни категории и подкатегории. Сайтът е с отлична SEO оптимизация.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Light Style & Sound.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.