LETY FASHION

Сайт за мода LETY FASHION

На нас се довери в изработката на модерен сайт и една бизнес дама, която се занимава с внос на дрехи от различни държави, като Италия и Франция. Нашата задача бе да създадем функционален уеб сайт от нулата и да гор разработим така, че да бъде достъпен за всякакви устройства, без значение от техните параметри или размера на екрана.

Уеб сайтът разработихме като магазин – изграждайки първоначално платформата за поръчки и след това финалният дизайн, така че да бъде максимално олекотен. Системата за поръчки е така разработена, че да ви позволи лесно и бързо да се насочите към точно това, което търсите с помощта на филтри за по-лесен избор, както и отделно меню с промоции.

Като дизайн заложихме на семплота, съобразена с предмета на дейност на нашата клиента и който да подхожда на останалите цветове, менюта и подменюта. Резултатът бе повече от успешен, тъй като всяка отделна опция се откроява отлично, предоставяйки ви възможност да се ориентирате лесно и бързо в сайта.

Използвани услуги

  • Изработка на моден уеб сайт Lety Fashion.
  • Mobile First Design
  • Поддръжка на уеб сайта
  • Видеообработка на клипове за собствено ползване
  • Уеб базирана система за онлайн разплащания

 

Уеб сайта на Lety Fashion е измислен и създаден така, че да може постоянно да бъде променян и надграждан. Той е с Mobile First дизайн, за да е достатъчно лек и бърз за всички мобилни устройства независимо от скоростта на връзката им.

Разработихме сайта, като кодирахме отделно всички модули и след това ги сглобихме като едно цяло. По този начин всяка последваща промяна става с лекота, като само се добавят новите модули или функционалност и се изтриват старите.

Това, което ще ви впечатли в сайта на Lety Fashion са снимките на отделните продукти. Нормално те се нареждат на 4 слайда, но ако се използват на устройство с по-малък екран и размерът им се променя и увеличава, което на практика нарежда продуктите в 2 или 1 на страница. Това става като автоматично им се променя размера за да изглеждат ясно и винаги добре. Ето защо сайтът Lety Fashion зарежда с изключителна лекота както на настолни компютри и лаптопи, така и на мобилни устройства.

 

В уеб сайтът на Lety Fashion ще откриете отделна секция за промоционални, последно добавени и топ продукти, както и възможност да влезете в системата чрез собствен профил – отделен за потребител и администратор.

 

В потребителският си профил всеки клиент ще може да следи своите поръчки, както и да добавя продукти в любими, преди да ги закупи. Покупката в Lety Fashion става изключително лесно, благодарение на иновативната система за поръчки с добавен филтър за резултати според цена, размер, цвят и т.н.

ФУНКЦИЯ : ФИЛТЪР ЗА РЕЗУЛТАТИ

 

 

Резултатът:

Днес сайтът на Lety Fashion се откроява със стабилност и иновативен дизайн, който се нарежда на челни позиции в Google. Платформата е така изградена, че да не остарява, а постоянно да се надгражда, обновява и допълва.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на LETY FASHION

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на LETY FASHION.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.