LaCasa Corporate

 

Пица бар La Casa град Варна се сдоби с нов уеб сайт от Бултаг, от който вече можете да си поръчате вкусна храна за вкъщи или за офиса. Предстои ви празник, но не ви се занимава с готвене? Насладете се на превъзходната кухня на La Casa бар.

Какво направихме:

LaCasa се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Крайната ни цел за уеб сайтът на пица бар La Casa бе да създадем отлично разработена платформа с лесни менюта и възможности за поръчки. Уникалният дизайн изградихме с помощта на Mobile First и къстъм кодиране. Сайтът разполага с актуализиращо се всеки ден подробно меню, съдържащо салати, предястия, основни ястия, скара, разядки, паста, пица и още много други ястия, които можете да си поръчате изцяло онлайн от своят лаптоп или смартфон. Сайтът е с вградена разплащателна система, която приема плащания чрез карта, по банков път или наложен платеж.

 

Доставката на храна от пица бар La Casa се осъществява изключително бързо на територията на град Варна – обикновено отнема от половин до един час. Поръчаната храна се доставя в специални кутии за съхранение, които я запазват топла докато стигне до вас. Чудите се какво да хапвате? На ваше разположение е удобното меню на бар Ла Каса, в което ще откриете всякакви вкусотии, перфектно сготвени с умение и притежаващи този уникален и любим вкус на прясно сготвена храна.

 

 

Уеб сайтът на La Casa Corporatе се превръна в любимо място за хапване на варненци и гости на града. Изградихме го с желание и се погрижихме той да се класира на челни позиции в Google, така че все повече хора да се насладят на качествено сготвената вкусна храна и отличното обслужване. Разгледайте сайта на La Casa и ако ви се прияде нещо, не се колебайте да тествате системата за поръчки 😉

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Можете да отворите уеб сайта и да си поръчате, ако предварително сте одобрени за корпоративни клиенти от собствеците на LaCasa Corporate.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.


Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.