Hotel KRISTEL

Hotel KRISTEL

Хотел KRISTEL Варна е изискано и стилно място, разположено в к.к. Св. св. Константин и Елена. Това, което ги отличава е отличното ниво на обслужване и перфектно изпипаните детайли, които ще забележите веднага щом прекрачите врата на хотела.

Съвсем наскоро те се свързаха с нас. Въпреки, че те си имат вече уеб сайт ние им предложихме цялостна изработка на изцяло нова платформа, която да се открои сред конкуренцията.

Използвани услуги

  • Изработка на уеб сайт за супермаркетите на Hotel KRISTEL.
  • Mobile First Design
  • Поддръжка на уеб сайта
  • Изработка на други уеб сайтове и проекти близки до основната дейност на Hotel KRISTEL

 

Уеб сайта на Hotel KRISTEL е измислен и създаден така, че да може постоянно да бъде променян и надграждан. Той е с Mobile First дизайн, за да е достатъчно лек и бърз за всички мобилни устройства независимо от скоростта на връзката им.

Разработихме уеб сайта, като кодирахме всички модули по отделно и ги сглобихме като едно цяло. При всяка промяна по кода на уеб сайта съдържанието бива преподредено, като се добавят новите модули и функционалности или се откачат ( изтриват ) старите.

Можете да разгледате уеб сайта на Hotel KRISTEL: този линк.

Заложихме изцяло на модерен и стилен дизайн, който да съответства на класата и нивото на KRISTEL. Изискан бекграунд, стилни ръкописни менюта и привлекателни снимки, предоставени ни директно от управителя ни помогнаха да разработим нещо величествено.

В уеб сайта на KRISTEL разработихме и отделна секция, в която клиентите могат да видят кои от стаите са свободни, както и какви привилегии предоставят. Вече изцяло онлайн можете да резервирате стая и да се насладите на изключително високо ниво на обслужване и лукс.

 

 

Мобилна версия:

 

За Хотел KRISTEL е от изключителна важност да разполагат с работеща и лека мобилна версия. В този съвременен сайт почти всеки обича да посещава сайтовете чрез своя смартфон. По тази причина изградихме уебсайта посредством Mobile First технология, която гаратнира отлична функционалност и навигация на мобилни устройства без значение от скоростта на интернета, с която разполагате.

 

 

 

Резултатът:

Красив и стилен уеб сайт с интересни анимации и множество полезни функционалности, който представя изисканият хотел, разположен в к.к. Св. св. Константин и Елена. Платформата е така изградена, че да може да се надгражда постоянно и да не остарява.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Hotel KRISTEL

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.