InvestTime

InvestTime

Агенция за недвижими имоти InvestTime е един от най-сериозните ни клиенти през годините. С тях работим още от 2016г., като до момента за тях сме разработили 5 функционални сайта. В момента разработваме подобрена версия на изработеният от нас сайт, който дори и в момента се използва.

InvestTime е доказана фирма, с множество доволни клиенти и професионален индивидуален подход към всеки. С тях успяхме да се сработим с лекота и проектите сякаш сами се правеха. От фирмата знаеха точно какво искат, а ние знаем точно как да го изработим 😉

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design ( Изцяло нов уеб дизайн )
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

 

Новият уеб сайт на InvestTime все още е в процес на изработка, но дългоочакваният ни проект върви смело към своя край и скоро ще бъде видим за всички. Заложихме на цялостен редизайн според непрекъснато променящите се тенденции в онлайн пространството и го обновихме изцяло.

Нов custom дизайн с уникален код и разработен чрез Mobile First технология се открои блестящо и зае мястото си на челни позиции в Google. Вградихме функционална търсачка с удобни филтри, позволяващи на клиента да търси точно това, което иска.

 

 

Цялостната изработка на уеб сайта отне около седмица – 3 дни за дизайн и 2 дни за кодиране и имплементация на кода в WordPress.

 

 

Важно условие бе сайтът да бъде максимално функционален, стилен и лесен за навигация, тъй като InvestTime определено има с какво да го напълни.

 

 

Мобилната версия:

Използвахме Mobile First технология, която позволява изключителна функционалност на изграденият уеб сайт и позволява неговото леко зареждане на всякакви устройства – от лаптопи и настолни компютри до мобилни такива, като таблети и смартфони.

Можете да отворите уеб сайта и да погледнете менюто – изключително интересно от към ефекти и анимация.

Уеб сайта на InvestTime е изработен по специална технология, която позволява да го надграждаме и обновяваме непрекъснато, така че той да не губи и за миг своите качества.

 

 

 

Резултатът:

Елегантен и стегнат уеб сайт, който представя подобаващо и напълно заслужено агенция за недвижими имоти InvestTime и тяхната непрекъсната дейност.

Погледнете проекта

 

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на InvestTime.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.