Imoti Premier

 

Създадохме функционална платформа за избор на недвижим имот посредством вградена търсачка, позволяваща прецизно разширено търсене. Сайтът е разработен за агенция за недвижими имоти Premier, която години наред съдейства при покупката на жилища, предоставяйки високо ниво на обслужване и професионализъм.

Какво направихме:

Почистваща фирма Imoti Premier.bg се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Идеята за уеб сайтът на Агенция за недвижими имоти Премиер беше обширна и предизвикателна. Трябваше да създадем функционална платформа, чиято цел е максимално да улесни клиента и да му помогне да селектира своето търсене въз основа на различни критерии. За това разработихме полезна търсачка с голям брой филтри, която позволява разширено търсене на апартаменти, отдаващи се под наем или продаващи се по области, населено място, район, тип на имота, цена, площ, етаж, вид на строителството, особености и много други възможности. Въз основа на зададените критерии всеки клиент лесно и бързо може да открие точно това, което търси според своите предпочитания и бюджет в уеб сайта на Премиер.

 

Дизайнът на уеб сайта е така разработен, че да бъде семпъл и лесен за навигация. Още от началната страница ще откриете удобната търсачка, която ви предлага да филтрирате своето търсене. В горният десен край са отделени в менюта предлаганите от агенцията апартаменти, къщи, парцели, сгради и бизнес имоти, а най-отгоре вляво можете да се запознаете отблизо с екипа и клиентите на агенция за недвижими имоти Премиер.

 

 

Крайният резултат е напълно функциониращ уеб сайт с уникален дизайн, отлична оптимизация,  изключително лесен за управление и навигация. С негова помощ агенция за недвижими имоти Премиер осъществява още по-лесно своята дейност, предоставяйки на своите клиенти обширен избор от функциналности и удобна търсачка, в която могат да въведат своите индивидуални предпочитания.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Imoti Premier.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.