imotipremier.com

ImotiPremier

ImotiPremier е водеща агенция за недвижими имоти в град Варна. През годините фирмата се утвърдява на пазара с индивидуален подход, иновативни решения и високо ниво на професионализъм, което им печели стотици доволни клиенти.

Един от най-дългогодишните ни клиенти са именно ImotiPremier. За тях през годините сме разработили общо 5 сайта, като последният проект по който работим за тях е този. Целта ни е да направим редизайн и да разработим по-функционален, лесен и насочен изцяло към клиентите уеб сайт.

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First технология
  • Изработка на изцяло нов уеб дизайн
  • Разработка уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

 

Днес подобреният уеб сайт на ImotiPremier е вече пуснат онлайн и заема челни позиции в Google. Заложихме изцяло на изработка на нов дизайн, който да предразположи клиента с удобна функционалност още от началната страница. Сайтът стартира с филтърна търсачка и удобно разположени менюта.

От най-горният десен ъгъл селектирате това, което ви трябва – имот в продажба или под наем. Точно под този избор лесно ще откриете  това, което търсите: апартамент, къща, парцел, бизнес помещение или цяла сграда.

Изработката на уеб дизайна на ImotiPremier ни отне около седмица, включително кодирането и вграждането на кода в WordPress.

Основната ни цел, докато извършвахме задача след задача бе да създадем максимално лека и функционална платформа, в която агенцията да побере абсолютно всички предложения на пазара.

Мобилна версия:

За да разработим скоростна и напълно функционална мобилна версия на сайта ImotiPremier. За това първо разработихме дизайна на смартфон, посредством Mobile First технология, след което пипнахме и десктоп версията.

Сполучливият резултат можете да видите всеки път, когато зареждате сайта на ImotiPremier от смартфона си. Той стартира изключително бързо, зареждайки без проблеми вградените от нас интересни ефекти и анимации, правещи сайта интересен и уникален.

Всяко меню се зарежда интутивно с лекота, без забавяне.

 

Днес сайтът на ImotiPremier е вече факт, но работата ни по него тепърва предстои. Изградихме го по съвременна технология, която ни позволява да го раздробяваме на модули и надграждаме части по платформата за да я поддържаме актуална и качествена.

Резултатът:

Уеб сайтът на ImotiPremier вече се откроява на челна позиции в Google с нов елегантен и напълно функционален уеб сайт, позволяващ на клиентите да открият точно това, което търсят. Радостни сме, че изпълнихме по план целта си – да създадем стегната и уникална платформа, която да отразява усърдната работа на агенция за недвижими имоти ImotiPremier.

Погледнете проекта

 

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на imotipremier.com.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.