HomeVarna

Home Varna е иновативен проект за сайт, обединяващ няколко модерни жилищни сгради, локализирани във Варна. Той разполага с интерактивна схема за избор на апартамент, с чиято помощ можете да видите кой е свободен и се продава.

Ние помогнахме на Homevarna с:

 

Home Varna е разработен с Mobile First Design, осигурява отлична функционалност на всякакви устройства – смартфони, таблети и компютри. В него можете да разгледате актуална информация относно жилищните сгради – Мозайка, Пчелина и Треспа, както и да ги разгледате изцяло отблизо преди да направите своят избор за бъдещо жилище

 

В уеб сайта на Home Varna ще можете да изберете апартамент с помощта на интерактивната карта, позволяваща ви да изберете неговото разположение, площ, брой стаи и т.н. С помощта на картата се вижда подробно локацията на сградите, а множеството снимки покзват техният изглед и намиращите се в близост спортна площадка и място за отдих.

 

Ще Ви разкажем малко повече за сградите на Home Varna:

Това са общо три жилищни сгради с модерна архитектура, носещи различни имена Мозайка, Пчелина и Треспа. Те са ново строителство, в което са използвани материали с високо качество и топлообменни свойства, гарантиращи лесна поддръжка във времето. Трите сгради на Home Varna стилни, модерни с гледка към Морската столица и разполагат с градинка, детска и спортна площадка, разположени в непосредстена близост. Отлична локация позволява удобна свързаност със всяка точка на град Варна.

Ето и няколко снимки на проекта:

Резултатът:

Модерен, интерактивен и стилен уеб сайт, който помага на бъдещите клиенти лесно да изберат подходящия за тях апартамент.
Забележка: Проекта е в процес на довършване, затова скоро ще го опишем по-добробно и ще Ви запознаем с най-интересните детайли.

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на HomeVarna.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.