Hikovi

Сайт за магазин Хикови

Хикови ООД е водеща фирма, предлагаща цялостно обзавеждане за банята – санитарен фаянс, гранитогрес, смесители, вани, аксесоари и комплекти. Вече 25 години Хикови ни предоставят отлично качество на достъпни цени. Съвсем наскоро те се свързаха с нас за изграждането на онлайн магазин от нулата, който да предложи на клиентите удобство при пазаруване.

Магазини Хикови можете да посетите на живо в големите градове, като Варна, София, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Несебър. Мострените зали са отлично подредени и представят множество различни предложения, които фирмата е разработила заедно с водещи архитекти и интериорни дизайнери. От комплексно обзавеждане за баня се възползват вече години наред водещи фирми, молове, туристически комплекси, хотели, както и частни клиенти.

Магазин Хикови можете да разгледате на живо във Варна, разположен на бул. „Ян Хунияди“ 59 или да е насладите на огромният асортимент от комфорта на Вашият дом или офис от чисто новият им онлайн магазин, който се постарахме да изработим отлично.

 

Използвани услуги

 • Изработка на уеб сайт за магазина на Хикови.
 • Mobile First Design
 • Поддръжка на уеб сайта
 • Онлайн 3D Визуализатор

 

Онлайн магазинът на Хикови разработихме така, че да може непрекъснато да може да се променя и надгражда в крак с технологиите. Благодарение на Mobile First дизайн, платформата е изключително лека и зарежда скоростно на всякакви устройства, независимо от параметрите им.

Целта ни беше да разработим уеб сайта лесен за навигиране и за това го програмирахме така, че да редуцира автоматично размера на отделните изображения. Така осигурихме отличното им качество, както на десктоп, така и на смартфони. В резултат на това онлайн магазинът зарежда още по-бързо.

И не на последно място, разработихме удобен за клиентите филтър, който ще ви отведе точно до мечтаното обзавеждане за баня само с няколко клика. Всички резултати могат да се филтрират по цена, цвят, производител, интериорно решение и размери.

Дизайнът на онлайн магазин Хикови е иновативен и лесен за ориентация. В удобно разположени в горният край отделни менюта разделихме отделните видове обзавеждане – за под, мозайки, облицовки, камъни, мебели за баня, аксесоари и т.н.

Допълнителни функционалности:

 • Удобен филтър;
 • 3D Визуализатор по проект;
 • Платформа за онлайн поръчки;
 • Система за онлайн разплащания чрез банкови карти и Pay Pal;
 • Лесна и удобна платформа за вход в системата за админи и клиенти;
 • Меню с най-нови продукти;
 • Секция с каталози;

 

Резултатът:

Лесен за навигация онлайн магазин на водещата фирма за цялостно обзавеждане на баня – Хикови ООД. Уеб сайтът днес зарежда скоростно на всякакви устройства, а допълнително включихме и удобни функционалности, с които винаги ще изпъква в крак с модерните изисквания. Лесно може да се ъпгрейдва и допълва при необходимост.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Хикови

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Hikovi.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.