GTRent

 

GT Rent a Car е фирма за коли под наем, предоставяща луксозни и нови автомобили на своите клиенти. Благодарение на високото ниво на обслужване, GT Rent a Car се превръща в достоен конкурент на известната фирма Top Rent a Car

Какво направихме:

Gt Rent се възползва от следните услуги:

  • Изработка на сайт за коли под наем
  • Система за избор и запасване на автомобили ( различни цени за периоди от годината и продължителност на наема )
  • Изработка на разплащателна система
  • Изработка на лого

Резултатът:

Основната ни цел бе да създадем уникален привлекателен дизайн, който да осигури лесна навигация из функционалностите и за целта използвахме custom кодиране.

 

Уеб сайтът GT Rent a Car съдържа собствена разплащателна система, интерактивна платформа за поръчка на автомобил под наем изцяло онлайн и търсачка спрямо клас и екстри на необходимият автомобил. Фирмата предоставя коли под наем с пълен резервоар, автокаско и без ограничение на изминатите километри, както и възможност за сключване на допълнителна застраховка в случай на инцидент, която изключва самоучастието от ваша страна. На своите клиенти GT Rent a Car предлага професионализъм и изключително високо ниво на индивидуално обслужване, което ги изтрелва на върха и ги преви предпочитана фирма за кола под наем.

 

 

След изработката на сайта, нашият проект не удоволетвори търсените от нас SEO цели. За това ние от Bultag се ангажирахме изцяло за наша сметка да направим ревизия на сайта с цел по-успешно класиране в търсачките, която вече е факт. Завършената нова визия на GT Rent a Car ще бъде видима съвсем скоро. Очаквайте!!!

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на GTRent.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.