FutureHouse

FutureHouse

Наскоро успешно завършихме новият уеб сайт на фирма FutureHouse. Те се занимават основно с продажба на модулни къщи по проект и аксесоари за дома. Нашата задача бе да разработим цялостен уеб дизайн за сайта от нулата, като се съобразим изцяло с желанията на нашият клиент – те бяха доста взискателни, както откъм работата си така и откъм изискванията си към нас 😉

Резултатът е изграждането на нова иновативна платформа, представяща дейността на фирмата и представяща възможност на клиентите да разгледат модерни конфигурации по каталог.

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design ( Изцяло нов уеб дизайн )
  • Изцяло нов уеб сайт
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Стартирахме проекта, като подробно изслушахме желанията на нашият клиент. Те вече имаха на представа кое как изглежда. Необходим им бе само екип, който знае какво да свърши и как да го направи качествено.

Преди няколко месеца стартирахме проекта и в рамките на месец вече беше представен и одобрен. Днес вече можете да го видите онлайн, заемащ челни позиции в Google.

 

Нашето най-голямо предизвикателство бе изграждането на уеб дизайнът за FutureHouse. Той трябваше да бъде съобразен изцяло с предмета на дейност и наред с това да бъде семпъл и лесен за навигация.

Следващата ни задача бе SEO оптимизацията. Направихме така, че сайтът да се класира на челни позиции над конкуренцията на фирмата, което почти веднага даде положителен резултат.

 

Мобилна версия:

За разработването на мобилната версия използвахме Mobile First дизайн, като разработихме сайта първоначално на смартфон. Така гарантирахме още от самото начало отличната функционалност на мобилната версия, която зарежда с изключителна лекота и бързина на всякакви устройства, дори и такива със слаби параметри.

Уеб сайтът за FutureHouse е разработен на отделни модули, сглобени в едно цяло. Това ни дава възможност по всяко време да пренаписваме кода, да го заменим, изтрием или да променяме цялостно дизайна с лекота, без да започваме всичко отначало. По този начин уеб сайтът никога не остарява, а остава винаги актуален, все едно току що е създаден.

Какво направихме:

Ние помогнахме на FutureHouse с:

 

Резултатът:

Отлично разработен уеб сайт, с иновативен и лесен за навигация дизайн, в който се откроява всяко отделно меню. Благодарение на SEO оптимизацията днес сайтът на FutureHouse ще откриете на челни позиции в Google.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на FutureHouse.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.