ESO STUDIO

 

Съвсем наскоро завършихме успешно уеб сайт за  ESO Studio. Проектът включваше създаване на удобна платформа, представяща дейността на фирмата, а именно актуализиращи се всеки ден онлайн хороскопи.

Какво направихме:

Хороскопът ESO Studio се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Задачата ни бе да създадем функционален уеб сайт, уникален дизайн, лесна навигация и привлекателни менюта. Уеб дизайнът създадохме посредством custom код, който няма да намерите никъде другаде. Резултатът бе удобна за всички интересуващи се астрологическа платформа, чието съдържание се актуализира ежедневно.

Името ESO Studio обединява известни английски астролози, които прогнозират дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп на всеки от 12 знака от зодиака. В разработената уеб платформа вече всеки може да намери пълна информация за своя хороскоп, заедно с възможност за индивидуално прогнозиране, което ще намерите в отделна секция в сайта. Удобните менюта и съвремения дизайн откроиха сайта на ESO Studio на челни позиции в най-известните търсачки.

 

Крайният резултат е отлично разработен уеб сайт, посредством Mobile First технология, позволяваща бързо и функционално зареждане на уеб сайта дори и на мобилни устройства със слаб интернет. Оптимизирахме сайта от нулата, като го изведохме на водеща позиция за да получи повече реален трафик и разработихме успешно лого за уеб сайта. Работата ни по ESO Studio още не е приключила, тъй като нашият клиент ни повери техническата поддръжка на уеб сайта и непрекъснато продължаваме да го обновяваме според изискванията на онлайн средите.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Можете да разгледате уеб сайта ESO Studio.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.


Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.