DRS Recovery

 

По някаква причина сте загубили важни и лични данни от компютър или смартфон? Това не е проблем! Можете да си ги върнете с помощта на DRS Recovery – високотехнологична компания, занимаваща се с възстановяване на информация от всякакъв тип носители. Съвсем скоро те се сдобиха с чисто нов уеб сайт, разработен от нас.

Какво направихме:

DRS използвеа следните услуги:

  • Изработка на уеб сайт;

Резултатът:

Професионален и отлично разработен уеб сайт, който се отличава с множество функционалности и лесна навигация. След като всичко бе готово се погрижихме сайтът на DRS Recovery да заеме челни позиции в Google.

Използвахме Mobile First технология, с чиято помощ разработваме дизайна първоначално директно на смартфон. Така гарантираме висока производителност и отлична функционалност в бъдеще на всякакви мобилни устройства, без значение от скоростта на интернет връзката, с която се свързват.

Удобно разположените менюта позволяват на всеки да се ориентира с лекота и при необходимост да потърси съдействие от компанията. DRS Recovery възстановява всякаква информация от твърди дискове, облачни пространства или повредени файлови системи. На практика информацията може да изглежда напълно изгубена, но тя все още е там под една или друга форма. Необходима е модерна технология, с която да бъде извлечена успешно.

Уеб сайтът на DRS Recovery впечатлява с отлична работа, перфектна функционалност на мобилни устройства и завидно класиране в Google. Разработихме го изцяло на английски език, за да може все повече международни клиенти да се възползват от услугите на българската компания.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на DRS Recovery.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.