Doctor Color

Автосервиз Доктор Колор извършва автотенекеджийски и бояджийски услуги в своята високотехнологична база, намираща се в град Варна и София. За тях имахме задачата да разработим два функционални сайта, спрямо местоположението на техните клиенти

Какво направихме:

В Avenue Multi Brand избирате продукти с помощта на удобни филтри по:

  • Изработка на уебсайт по поръчка;
  • Изработка на страница услуги;
  • SEO оптимизация и поддръжка;

Резултатът:

Уникален дизайн, създаден с custom код, удобна навигация и красиви тематични темплейти. Дизайнът на сайта Doctor Color е открояващ се и впечатляващ, като същевременно с това е изключително лесен за навигация.

 

С едно скролване можете да се запознаете с предлаганите услуги:

  • Автосервиз;
  • Боядисване;
  • Съдействие при завеждане на щета, в случай на ПТП;
  • Удобна автомивка;

Други функционалности:

Разработихме сайта професионално и изцяло насочено към желанията на клиента. Лесна навигация, позволяваща отлична ориентация още от началната страница, насочваща към дейността на фирмата, нейните принципи, услуги и гаранции. Само с няколко клика можете да се запознаете с историята и да бъдете насочени към връзка с Доктор Колор.

При създаването на уеб сайтът на Doctor Color заложихме големи усилия на SEO оптимизацията. Да „изстреляме“ сайта на върха в Google беше най-важното условие, тъй като фирмата е доказана в своята дейност, силно развита и изключително търсена. За тях като наш клиент беше изключително важно да достигне до своите клиенти и ние се погрижихме да превърнем това тяхно желание в реалност.

Уеб сайтът на Doctor Color е стилен, уникален и лесен за навигация. Блестяща SEO оптимизация го изстрелва мигновено на челни позиции в търсачките, така че все повече клиенти във Варна и София да могат да се възползват от професионални автотенекеджийски и бояджиски услуги на фирма Доктор Колор. На своите клиенти те предоставят поетапен контрол на качеството и помощ при завеждане на щета. Вече 22 г. фирмата се откроява с професионализъм, непрекъснато развитие и растящ брой доволни клиенти.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Doctor Color.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.