Dilber Estetic

Dilber Estetic

Dilber Estetic е козметична клиника, която се намира в Истанбул, Турция. Тя е основана от прочутият д-р Дилбер – един от най-известните пластични хирурзи, при който ходят редица известни личности. Лично д-р Дилбер хареса много сайтовете, с които се занимаваме и за това избра да повери на нас изработката на актуален сайт, представящ клиниката и естетичните услуги.

Резултатът е повече от успешен – функционална платформа, зареждаща с бързина всякакви устройства и правеща впечатление с елегантен къстъм дизайн.

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Започнахме да работим по сайтовете за д-р Дилбер миналата година, като професионалистът довери изцяло на нас всичко по изработката на сайта – дизайна, менютата и оптимизацията. Работата ни продължава активно и до днес.

Целта ни бе да създадем максимално полезна и отлично разработена уеб платформа, която да информира пациентите подробно относно различните естетични услуги.

 

В клиниката на доктор Дилбер се извършват хирургични и нехирургични корекции, наложени поради естетични и функционални причини. Редица пациенти от цял свят избират да пропътуват хиляди километри и да се оперират при един от най-успешните пластични хирурзи в Турция

Поради тази причина ние се заехме с изработката на професионален и функционален уеб сайт, отразяващ изцяло работата на доктора. Нещо повече, напълнихме го и с множество полезна информация, която би била от полза на всеки бъдещ пациент.

Мобилната версия:

Мобилната версия на Dilber Estetic е това, с което стартирахме проекта. Разработихме я първоначално на таблет, за да гарантираме нейното отлично функциониране на всякакви устройства, дори и на такива с ниски параметри и слаба връзка. След което я разработихме и за десктоп.

Уеб сайтът кодирахме на отделни модули, които предстои да сглобим в едно цяло. По този начин сайтът е с доста дълъг живот, лесна поддържка и по всяко време може да бъде променян и надграждан при необходимост за да отговори на изискванията.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Dilber Estetic с:

 

Резултатът:

Напълно функционален уеб сайт, разработен с Mobile First технология и отличаващ се с елегантен дизайн и лесна навигация. Сайтът на Dilber Estetic съвсем скоро предстои да бъде пуснат онлайн.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Dilber Estetic.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.