DGA Courier

 

През 2020г. имахме за задача да разработим цялостен сайт за английската куриерска фирма DGA. В своята работа те се отличават сред конкуренцията си с изключителна бързина, качество и персонално обслужване.

Какво направихме:

Почистваща фирма DGA се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Целта ни беше да разработим качествен уеб сайт, който да послужи като връзка между фирмата и нейните клиенти, както и да се открои сред конкуренцията с качествена реклама и оптимизация.

 

Изградихме уеб сайта на DGA с custom код, уникален дизайн и Mobile First технология, която позволява неговото леко зареждане дори и на мобилни устройства със слаб интернет. Заложихме на стилен и изчистен дизайн, който да представи фирмата и нейните качества и се заехме с изграждането на по-добра рекламна стратегия и качествена SEO оптимизация. Усилията ни скоро бяха възнаградени, след като успешно качихме новият уеб сайт на челна позиция в Google и го накарахме да се открои сред конкуренцията.

 

Крайният резултат е работеща и изключително лесна за навигация платформа, еднакво функционална на настолни и мобилни устройства, която зае водещи позиции в търсачките. Сайтът е изграден изцяло на английски език и позволява на клиентите на DGA по-лесно и бързо да открият своят куриер и да изпратят пратка, която в рамките на същият ден да пристигне до целта си, независимо къде на територията на цяла Великобритания.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.