Dentsmile Varna

Dentsmile Varna

Един от най-успешните ни проекти е изработката на уеб сайт за дентална практика DentSmile. Клиниката се намира в град Варна и вече години наред предлага на своите пациенти индивидуално и внимателно отношение, грижа и консултации.

При разработката участвахме във всичко – от изграждането на уникален дизайн, функционална платформа и онлайн форма за записване до качествената му SEO оптимизация, предварителното проучване на пазара и възкачването му на челни позиции в Google.

Използвани услуги

  • Уеб дизайн Design
  • Изработка на уеб сайт

Платформата на ДентСмайл е изработена като са кодирани всички модули по отделно и са сглобени с едно цяло. При всяка промяна по кода на уеб сайта цялото съдържание се преподрежда, като се добавят новите модули и функционалности или се откачат ( изтриват ) старите. На практика така запазваме уеб сайта модерен доста дълго време, като той може да се надгражда по цяло време.

Използвахме Mobile First технология, която да позволи на пациентите на Дентсмайл възможността да отварят сайта както от компютъра вкъщи, така и от смартфона си навсякъде. Сайтът запазва бърза работа и пълна функционалност дори и при слаба връзка с интернет.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

Уникалният custom дизайн на DentSmile се откроява със семпли и лесни за навигация менюта, плаващи услуги и допълнителна информация за специалистите-стоматолози, за които тяхната работа е истинско призвание.

Дентална практика DentSmile Варна предлага цял куп от дентални процедури, профилактика и активно лечение на най-често срещаните стоматологични проблеми. Разполагат с иновативен панорамен рентген, с чиято помощ се откриват всички проблеми, дори и тези които биха се скрили при рутинен профилактичен преглед.

 

Резултатът:

Крайният резултат е повече от впечатляващ – изключително функционален уеб сайт, с уникален дизайн, Mobile First технология, удобна навигация и контактна форма за записване на част по интернет. Отличната SEO оптимизация класира успешно сайта на челни позиции в Google, a с помощта на нашите копирайтъри успяхме да запълним блога на DentSmile с интересна и полезна информация за техните пациенти.

ДентСмайл Варна е клиника, в която работят истински професионалисти които ги е грижа за всеки един пациент. За това и ние им разработихме професионален и успешен уеб сайт.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Dentsmile Varna.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.