Caussade Semences

 

Caussade Semences е проект, който направихме през 2015г. за българския филиал на френска компания за производство на семена, създавайки техен личен представителен сайт. През 2020 година завършихме успешно онлайн магазин на компанията с множество опции за промоции и собствена разплащателна система.

Какво направихме:

Косад Семанс се възползва от следните услуги:

  • Изработка на сайт
  • Онлайн магазин
  • Разплащателна система
  • Изработка на рекламни материали
  • Техническа поддръжка на уеб сайта

Резултатът:

Уеб сайтът Caussade Semences се откроява с тематичен дизайн, който да бъде в полза на индивидуални клиенти – земеделци и големи компании, интересуващи се от покупка на семена.

Изградихме онлайн магазина така, че да разполага с вход в системата за потребители и собствена разплащателна система, която да приема плащания с карта, по банков път или с наложен платеж. С помощта на Mobile First Design създадохме работеща платформа, в която с няколко клика можете да се запознаете с над 60 годишната история на една френска компания с доказано качество в селекцията и производството на зърнени семена.

 

Caussade Semences днес е разрастнала своята дейност, разширявайки се на цели седем звена, обхващащи целият континент Европа, Северна Африка и Иберия. Основната и дейност е селекция, производство и продажба на семена от зърнени култури – царевица, ечемик, сорго, пшеница, рапица, люцерна и много други. Мисия на Caussade Semences е задоволяване на най-основната единица на човечеството – производство на храна.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.