Call To Clean

Преди време нашата задача бе да разработим функционален уеб сайт за американската почистваща фирма Call To Clean. Уеб дизайнът трябваше да бъде изчистен, семпъл, но и същевременно интригуващ и лесен за навигация. За това го разработихме и с къстъм кодиране. Всяка фирма има нужда професионално разработен уеб сайт с уникален дизайн.

Фирма Call To Clean предоставя на клиентите си абонаментни почистващи услуги на домове, офиси и магазини. Работят професионално и на това се дължи все повече нарастващият брой доволни клиенти.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Новият уеб сайт на фирма Call To Clean разработихме от нулата изцяло на английски език. Първоначално се заехме със SEO оптимизацията и проучването на пазара, тъй като конкуренцията беше сериозна, а нашата задача е да изкарваме сайтовете си винаги на челни позиции в Google. Днес сайтът генерира огромен трафик, което е доказателство за успех.

При разработката на уеб сайтът Call To Clean решихме да го кодираме на отделни модули, които впоследствие събрахме в едно цяло. По този начин бъдещата поддържка на сайта е в пъти по-лесна, като по всяко време кодът на платформата може да бъде изтрит, заменен и пренаписан.

Фирма Call To Clean днес разполага с професионален уеб сайт, който служи като визитка за компанията и представя дейността им пред стотици клиенти ежедневно.

Мобилна версия:

Тук можете да видите мобилната версия на уеб сайтът на Call To Clean. Тя е напълно функционална, изчистена и зарежда с лекота на всякакви мобилни устройства. Постигнахме го с помощта на Mobile First технология, позволяваща ни да кодираме дизайна първоначално на смартфон и след това да го ъпгрейднем в десктоп формат.

Всяко меню в сайта е удобно разположено, така че потребителят да навигира с лекота из сайта, докато търси точно това, което му трябва. В платформата вградихме и форма за контакт, както и калкулатор, с който можете да изчислите колко ще ви струва абонаментно почистване.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на фирма Call To Clean с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Днес фирма Call To Clean разполага с отлично разработен и функционален уеб сайт, който генерира значителен трафик, благодарение на качествената SEO оптимизация и реклама.

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.