Bulgarain Adventures

Bulgarian Adventures

Наскоро имахме за задача да разработим цялостен уеб сайт, който умело да представи приключенският дух и страстта на нашият клиент от Слънчев бряг. Bulgarian Adventures се занимава с цялостна организация на пътешествия за чуждестранни туристи, избрали да посетят райските кътчета на България. Фирмата организира транспорта и настаняването, като наред с това предоставя и цял куп вълнуващи атракциони, които ще ви оставят без дъх и ще направят пътуването ви незабравимо.

 

Използвани услуги:

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изграждане нов уеб дизайн от нулата
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Когато започнахме да работим с Bulgarian Adventures първоначално, те желаеха разработката на само един сайт на английски език. Запознавайки се обаче подробно с приключенията, които предоставят на клиентите си, ние им предложихме да изградим сайта и на български език. По този начин разширихме и обхвата на потенциалните им клиенти.

Преди няколко седмици стартирахме с цялостната изработка и изграждането на уеб сайт от нулата, по който продължаваме да работим активно и в момента.

Уеб сайтът на Bulgarian Adventures вече се откроява с иновативен дизайн, изграден изцяло според желанията на нашият клиент. Целта ни бе да го направим максимално впечатляващ и модерен, така че да открои всяка една интересна услуга, които фирмата предлага на своите клиенти.

Предстои да изградим и най-важната част – SEO оптимизацията. Основната ни цел е да пренасочим трафика към уеб сайта на Bulgarian Adventures така, че да се открои над конкуренцията си. Нямаме търпение да видим резултатите!

 

Мобилната версия:

Най-важната част от всеки уеб сайт е неговата мобилна версия. Ние знаем това и по тази причина изградихме сайта с помощта на Mobile First технология първоначално на смартфон. По този начин гарантираме неговата отлична функционалност на мобилни устройства без значение от техните параметри. След това изградихме и модерна десктоп версия на уеб сайта Bulgarian Adventures с отлично качество.

Все още ни предстои доста работа по изграждането на уеб сайтът за Bulgarian Adventures. Целта ни е да го разработим така, че всеки един елемент от него да може да се променя лесно в бъдеще. За това го кодираме на отделни модули, които предстои да сглобим в едно цяло и пуснем съвсем скоро.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Bulgarian Adventures с:

Резултатът:

Все още работим активно по уеб сайтът за Bulgarian Adventures, но резултатът обещава да бъде отличителен. Нашата задача е да създадем иновативна платформа, в която всеки клиент ще може да се запознае отблизо с красотите на България и множеството услуги, които фирмата предоставя на своите клиенти, жадни за приключения. Съвсем скоро ще можете да разгледате всичко, което сме направили.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Bulgarain Adventures.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.