BOMI

BOMI

БОМИ ЕООД е една от първите фирми в България, която се занимава основно с продажба на домакински електроуреди. Днес те вече разполагат с 11 магазина, които удоволетворяват търсенето на пазара сред множество клиенти на едро и дребно. Фирмата разработва успешно и три собствени марки – Gamalux, Robaco и Derby.

Нашата задача бе да разработим функционален уеб сайт – магазин за българската фирма и да ги възкачим на водеща позиция в Google.

Използвани услуги

  • Изработка на уеб сайт за хотел Морски Дар.
  • Mobile First Design
  • Поддръжка на уеб сайта
  • Видеообработка на клипове за собствено ползване
  • Уеб базирана система за проверка на карти и натрупаните отстъпки по тях
  • Изработка на други уеб сайтове и проекти близки до основната дейност на Морски Дар
  • Онлайн резервиране на стая

 

Уеб магазинът на БОМИ е измислен и създаден така, че да може постоянно да бъде променян и надграждан. Платформата е изработена като са кодирани всички модули поотделно и са сглобени като едно цяло. При всяка промяна по кода на уеб сайта цялото съдържание се преподрежда, като се добавят новите модули и функционалности и се изтриват старите.

С помощта на Mobile First дизайн направихме така, че уеб сайтът да се зарежда еднакво функционално, както на настолни, така и на мобилни устройства без значение от техните параметри и скорост на връзката.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

В магазина на БОМИ се открояват удобно всички отделни менюта, водещи към отделни електроуреди или мебели за дома. Изградихме и система за онлайн поръчки и разплащателна система, приемаща плащания с карта, по банков път или наложен платеж.

В платформата на БОМИ може да се регистрира всеки клиент и да следи своите поръчки, както и историята си. Отделно от потребителските възможности, сайтът позволява индивидуален вход за админи, които да добавят или променят стоки в магазина всеки ден.

 

Резултатът:

Отлично разработен и лесен за навигация онлайн магазин за домакински електроуреди и мебели на българската фирма БОМИ ЕООД. Сайтът се откроява с уникален дизайн, Mobile First технология и отлична функционалност на мобилни устройства. Сайтът е изграден така, че непрекъснато да може да се допълва и надгражда, за да запази челните си позиции в Google.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на BOMI.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.