BestDental Istanbul

BestDental Istanbul

Един от нашите най-скорошни проекти, който работим активно дори и в момента е сайтът на BestDental Istanbul. В клиниката, намираща се в Истанбул, Турция можете да коригирате усмивката си качествено и на достъпна цена. BestDental Istanbul извършват всичко – консултации, естетична хирургия, изработка на импланти, коронки и т.н.

Нашата задача бе да изградим нов сайт от нулата за BestDental Istanbul и да го качим на челни позиции в Google. За сега сайтът е разработен изцяло на английски език.

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

При първоначалната ни среща с BestDental Istanbul, която проведохме онлайн ни стана ясно че разработката е оставена изцяло в нашите ръце. Подходихме с професионализъм и изключително желание, тъй като екипът, работещ в клиниката е един от най-добрите и грижовните към пациентите си.

 

 

 

 

 

Изградихме иновативен уеб сайт, който да бъде еднакво атрактивен, семпъл и лесен за навигация. Основната ни цел бе да улесним максимално пациентите на клиниката. Следващата ни задача бе да се заемем със SEO оптимизацията и да качим сайта на първа позиция в Google.

 

Мобилната версия:

Мобилната версия е важна част от всеки уеб сайт, особено в днешно време. За това ние разработваме сайтовете с Mobile First технология първо на смартфон. По този начин гарантираме пълната функционалност на сайта и бързото му зареждане. Чак след това преминаваме към разработката на десктоп версия.

Уеб сайтът на BestDental Istanbul кодирахме на отделни модули, които впоследствие сглобяваме. Това ни позволява по всяко време да пренаписваме кода, променяме дизайна при нужда и дори да изтрием някои от модулите с цел да поддържаме платформата винаги актуална и модерна. Така е и по-лесно за поддръжка в дългосрочен план.

Какво направихме:

Ние помогнахме на BestDental Istanbul с:

 

Резултатът:

Иновативен и функционален уеб сайт, разработен така че да бъде лесен за навигация. Съвсем скоро ще можете да видите сайтът на BestDental Istanbul онлайн.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на BestDental Istanbul.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.