Bell TT Logistic

Съвсем наскоро с нас се свърза пристанищна фирма Bell TT Logistic, занимаваща се с транспорт на обемни товари без значение от вида от и до пристанище по море и суша. За целта компанията разполага със собствен автопарк, с нови камиони и цял куп логистични решения в помощ на всеки бизнес.

Нашата задача бе да разработим от нулата цялостен уеб сайт, с къстъм дизайн който да представи фирмата на клиентите и да улесни връзката между спедитора и бизнеса.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Спедиторска фирма Bell TT Logistic е основана през 1991г. За този период натрупва огромен опит в специфичната сфера на пристанищното спедиторство, заучавайки терминологията и организирайки нелеката задача по транспортирането на обемни товари от и до пристанище, както и до всяка точка на България и Европа. 

Фирмата предоставя на своите клиенти пълен набор от транспортни услуги, свързани с превоза на товари, като множество логистични решения в помощ на всеки бизнес, сред които букировка, чартиране, брокераж, контейнеризация и деконтейнеризация, пълно съдействие на митница и т.н.

Към платформата на пристанищният спедитор добавихме и електронен калкулатор, с който всеки клиент може да изчисли ориентировъчно колко ще му струва транспорта. Необходимо е само да въведете транспорт, вид на товара, разстояние и дали има нужда от специализиран превоз.

Мобилна версия:

Отличната функционалност на уеб сайта на Bell TT Logistic гарантирахме благодарение на Mobile First технология. Първоначално изработихме дизайна на смартфон, след което напаснахме и отделно десктоп версията на сайта. Резултатът е отлично разработена платформа, която зарежда бързо и интуитивно на всяко едно устройство. 

Няколко седмици отделихме и във внимателно проучване на пазара и SEO оптимизация. Благодарение на това, днес сайтът на Bell TT Logistic заема челни позиции в Google и генерира все повече трафик.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на фирма Bell TT Logistic с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google
  • Интерактивен калкулатор

РЕЗУЛТАТЪТ:

Напълно функционален уеб сайт, с къстъм дизайн и падащи менюта, който се откроява със стил и подчертана оригиналност.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.