AVE CERAMICA

Сайт за магазин AVE Ceramica

AVE Ceramica е официален вносител на плочки, смесители и цялостно обзавеждане за банята, предоставяйки едни от най-добрите марки на пазара. В сайтът им ще откриете огромно разнообразие от висококачествен фаянс и гранитогрес на европейски производители, както и цялостно обзавеждане за банята.

AVE Ceramica предоставя на своите клиенти удобно сортирани продукти, за това и беше важно да разработим сайта да бъде семпъл и лесен за ориентация. Всяко едно меню ще ви отведе до търсеното от вас – плочки за баня, цялостно обзавеждане (като смесители, душ кабини паравани, шкафове за баня, вани, фаянс и т.н.), както и удобна отделна категория с черно обзавеждане – за тези от вас, които си падат по естетиката.

Отлично оборудваният им магазин ви очаква във Варна на бул. Княз Борис I 165, в квартал Бриз, а ако не ви се ходи до там вече можете да разгледате и от вкъщи новият им иновативен сайт, който разработихме за тях.

Използвани услуги

 • Изработка на уеб сайт за магазина на AVE Ceramica.
 • Mobile First Design
 • Поддръжка на уеб сайта
 • Онлайн 3D Визуализатор
 • Уеб базирана система за проверка на карти и натрупаните отстъпки по тях

 

Уеб сайтът на AVE Ceramica е измислен и създаден така, че да може постоянно да бъде променян и надграждан. Той е с Mobile First дизайн, за да е достатъчно лек и бърз за всички мобилни устройства, независимо от скоростта на връзката им.

 

За да се зареждат отлично продуктите на страницата, слайдъра е така програмирам че да ги редуцира автоматично, променяйки размера на изображенията, така че те да заемат по-голямо пространство за да изглеждат винаги добре, както на десктоп версията, така и на мобилната. С по-леките редуцирани изображения, мобилната версия на сайта се зарежда значително по-бързо и леко. Това е едно от иновативните неща, които включихме при изграждането на онлайн магазина за AVE Ceramica.

 

Към уеб сайтът на AVE Ceramica добавихме и подробен филтър, с чиято помощ всеки един клиент ще може да посочи точно това, което търси, филтрирайки резултатите според цена, производител, размери и цвят.

 

Допълнително добавената блог секция на AVE Ceramica пък съдържа интересни статии и новини относно стилното обзавеждане за баня с иновативни и висококачествени материали. Конструирахме сайта така, че добавянето на отделни модули да става с лекота и по всяко време, за да можем успешно да покрием изискванията на нашите клиенти.

 

ФУНКЦИЯ : ФИЛТРИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ

 

 

Допълнителни функционалности:

 • Лесен и удобен филтър за резултати;
 • 3D Визуализатор;
 • Удобна платформа за поръчки;
 • Система за онлайн разплащания чрез банкови карти и Pay Pal;
 • Лесна и удобна платформа за вход в системата – като администратор и отделно за потребител;
 • Отделно меню, в което се селектират най-нови и последно добавени продукти;
 • Секция с каталози;
 • Блог секция с интересни статии;

 

Резултатът:

Модерен и лесен за навигация уеб сайт, с удобни филтри и полезни функционалности, улесняващи както потребителите, така и собствениците на платформата. Изграден е така, че да не остарява, като постоянно може да се допълва и променя според желанията.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на AVE Ceramica

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на AVE CERAMICA.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.