Хотел Вега

Хотел Вега в село Кранево вече си има нов модерен уеб сайт, разработен от нас. Те се свързаха с желанието да пренесат рекламата си онлайн, чрез разработка на функционална платформа, която да представи тяхната дейност и качества, които предоставят на клиентите си. Приехме задачата с удоволствие.

За хотел Вега разработихме функционален уеб сайт, с къстъм дизайн, който да откри идентичността на бизнеса. Към платформата включихме и филтърна търсачка, с чиято помощ всеки клиент ще може да открие свободна стая за периода на почивката си.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт от нулата
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Хотел Вега се намира в курортното село Кранево, на около 40 километра северно от летище Варна. Местността е изключително красива и спокойна, заобиколена от чиста плажна ивица и множество опции за разтуха и забавление край морето.

Хотелът предоставя на своите клиенти четири вида стаи, според предпочитанията на почиващите, като едната от тях е мезонет. Вътре обзавеждането е изцяло обновено, с нови удобни матраци и чисти стаи, предразполагащи към комфорт и уютна почивка.

Нашата задача бе да изградим модерен уеб сайт, който да представи на клиентите възможностите, които хотел Вега предоставя. Започнахме с изграждането на уникален къстъм кодиран уеб дизайн, а към платформата добавихме и отлично разработена филтърна търсачка, с чиято помощ всеки може да провери кои стаи са свободни.

Мобилна версия:

Разработихме първоначално платформата на смартфон с Mobile First технология. Така още в самото начало гарантирахме напълно работеща мобилна версия, с правилно позиционирани менюта, изображения и страници. След това разработихме нещата и за десктоп версия.

Когато приключихме с разработката на сайта, се заехме и със SEO оптимизацията. Целта ни е да изкараме уеб сайтът на хотел Вега на челни позиции в Google и да привлечем вниманието на хората към съвременният обновен хотел в курорт Кранево. 

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

На нашите клиенти от Хотел Вега помогнахме с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Система за проверка на свободни стаи
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Модерен уеб сайт, който се откроява на челни позиции в Google и притежава отлично разработена мобилна версия. Сайтът е вече онлайн и можете да го разгледате по всяко време.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Хотел Вега.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.