Фондация Санфилипо

Наскоро предложихме да разработим нов уеб сайт за Фондация Санфилипо. Тяхната мисия е да вдъхват надежда и информират все повече хора за малко познатият синдром Санфилипо. Това е рядко генетично заболяване, причиняващо увреждане на мозъка, известно още като детска деменция. Болестта е пагубна и към момента няма открито лечение за нея. Целта на фондацията е да събере средства за подкрепа на децата и семействата, страдащи от синдрома и да разработи ефективен лек.

Нашето решение бе да разработим функционален уеб сайт, който да класираме на челни позиции в Google и да помогнем на фондацията да достигне до повече хора.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Основната цел на Фондация Санфилипо е да събира средства от дарения, които след това влага в екип от изследователи, чиято задача е да правят проучвания и да търсят лек против генетичното заболяване. Към момента фондацията е събрала 2,5 милиона от дарения и е помогнала на повече от 50 деца по цял свят.

Във фондация Санфилипо работят екип от професионалисти, работещи с деца и родители по различни програми, разработени от специалисти. Целта е да се помогне максимално повече на децата, родени с рядкото генетично заболяване, което завършва пагубно.

Уеб сайтът изградихме от нулата с уникален къстъм кодиран дизайн, SEO оптимизация и реклама. Всичко разработено от нас е дарение към фондация Санфилипо с надежда за положителна промяна.

Мобилна версия:

Днес сайтът на фондацията разполага с напълно функционална и бързо зареждаща мобилна версия. Разработихме я с Mobile First технология, която гарантира отличната работа на платформата, както на десктоп, така и на всякакви мобилни устройства без значение от параметрите или скоростта на връзката им с интернет.

Платформата кодирахме на отделни модули, които впоследствие сглобихме в едно цяло. По този начин поддържката на сайта е по-лесна, като по всяко време кодът може да се трие, заменя и пренаписва, без това да означава цялостна промяна на уеб сайта.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на Фондация Санфилипо с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Функционален уеб сайт – дарение към една добра кауза. Сайтът на фондацията Санфилипо днес е на челни позиции в Google и разполага с отлично разработена мобилна версия.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Фондация Санфилипо.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.