Търново Брокерс

Лого на Търново Брокерс - сайт за недвижими имоти

Радваме се, че Търново Брокерс довериха изработката на своя уеб сайт за недвижими имоти на специалистите от Бултаг.

Какво направихме:

Търново Брокерс имаха нужда от специфичен уеб сайт, който да изпълнява определени функции, за да подобрят комуникацията с клиентите, които предпочитат да търсят имоти онлайн. Имахме удоволствието да им предоставим:

  • Цялостна изработка на уеб сайт за недвижими имоти
  • Дизайн и изработка на лого
  • Дизайн на сайта
  • Копирайтинг услуга
  • Мобилна (респонсив) версия

Резултатът:

Изработеният уеб сайт на Търново Брокерс е със стилен дизайн. С цел да улесним потребителите на сайта максимално и да подобрим преживяването им, включихме и търсачка със специфични функционалности и филтри за търсене. Така, резултатите, които потребителят получава, са максимално релевантни на това, което търси.

Освен търсачката, включихме и секция с полезни съвети за наематели, наемодатели, купувачи и продавачи, която да им дава информация за всичко, свързано с имотите. Също така, изградихме и Блог секция, където брокерите могат да публикуват важна и интересна информация от света на недвижимите имоти.

Интерфейсът на уеб сайта е изграден така, че да е лесен за употреба както от бъдещите клиенти на Търново Брокерс, така и от самите брокери. Постарахме се да модифицираме платформата така, че тя да е максимално лесна за употреба. Разбира се, всички, които са отговорни за публикуването на нови имоти и премахването на стари такива, преминаха през специално обучение, в което им показахме как да работят с уеб сайта.

Ето и малко снимков материал от успешния ни проект:

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Търново Брокерс.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.