Счетоводна кантора Renmark

Преди време с нашата фирма се свързаха счетоводители, които бяха решили да пренесат част от бизнеса си онлайн. Става въпрос за счетоводна кантора Renmark, осъществяваща своята дейност в град София. Поради разрастването на техният бизнес, те желаеха да предоставят възможност на клиенти и извън столицата да се възползват от пълният набор счетоводни услуги.

Разработихме сайтът за счетоводна кантора Renmark с къстъм уеб дизайн, чрез който подчертахме фирмената идентичност. Все още имаме още малко работа по разработката на сайта, преди да го качим и оптимизираме както подобава.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт от нулата
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Счетоводна кантора Renmark предоставя на своите клиенти пълен набор от счетоводни услуги, които са от полза за всеки бизнес. Зад името на фирмата стои екип от професионалисти-експерти в сферата, натрупали богат опит през годините в осъществяването на фирмени регистрации, ТРЗ администриране, административни услуги, счетоводни консултации и извършване на еднократни и абонаменти услуги.

Днес счетоводна кантора Renmark е готова да предостави на своите клиенти възможността да се възползват от онлайн осчетоводяване, като за целта имаха нужда от модерен и стилен уеб сайт, който разработихме за тях.

Желанието ни бе да разработим къстъм уеб дизайн, който да е удобен и лесен за навигация от всякакви устройства. Към него включихме и изработка на отделни менюта, които да отведат клиента до правилната информация относно дейността на счетоводната кантора.

Мобилна версия:

Разработихме онлайн платформата на счетоводна кантора Renmark чрез Mobile First технология, първоначално на таблет. По този начин изградихме всяко едно меню да се зарежда интуитивно и без загуби на всякакви мобилни устройства, без значение от техните размери и параметри. След това изградихме и функционална десктоп версия на сайта.

Уеб сайтът на счетоводна кантора Renmark кодирахме на различни модули, които впоследствие обединихме в едно цяло. По този начин гарантираме лесна поддържка на платформата впоследствие, като кодът на страницата може да бъде променян, изтриван и заменян по всяко време при нужда. Така поддържаме уеб сайтът винаги модерен.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

На нашите клиенти от счетоводна кантора Renmark помогнахме с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Разработка на блог секция
  • Отделни менюта
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛАТЪТ:

Модерен уеб сайт, лесен за навигация и представящ пълният набор от услуги, които счетоводна къща Renmark предоставя на своите клиенти. Откроява се на челни позиции в Google, благодарение на качествената SEO оптимизация, която направихме.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Счетоводна кантора Renmark.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.