Почистваща фирма – Cleanita.Bg

Лого на сайт за почистване

Cleanita е нова почистваща фирма, която много бързо се наложи на пачара благодарение на силното си представяне в интернет, както и немското качество и уеб-хау на предлаганите почистващи услуги.

Какво направихме:

Почистваща фирма Cleanita.bg се възползва от следните услуги:

  • SEO Оптимизация
  • Изработка на сайт за почистване
  • Система за запазване на час за почистване
  • Изработка на ценова оферта и клиентска анкета
  • Изработка на рекламни материали
  • Директно разплащане през уеб сайта с дебитна или кредитна карта
  • Разплащане с EasyPay и Epay
  • Система за автоматично разпределение на задачите по служителите

Резултатът:

Работещо уеб решение за: клиенти, собственик, персонал. Уеб сайт, който е винаги на първите позиции в Google, привлича и обслужва множество клиенти.
След окончателното му завършване, уеб сайтът стои много добре в интернет и бързо зае предни позиции в големите търсещи машини. Идеята е чрез него да се наложи и популяризира силното онлайн присъствие на Cleanita като водещи професионалисти в своята област работещи в името на комфорта и качеството на живот на своите партньори и клиенти.
Постарахме се с работата си по тази иновативна уеб страница да уловим и подчертаем очевидните и безспорно силни страни на почистваща фирма Cleanita, които са я правят №1 в бранша и са привличат множество лоялни клиенти.

С органично вградения в дизайна на уеб сайта своеобразен калкулатор, клиентът лесно може сам да пресметне колко точно ще му струват почистващите услуги на фирмата в зависимост от броя на помещенията в жилището и от общия брой на баните. В същото време калкулаторът дава възможност за преценка дали за клиента е по-изгодно еднократно посещение или различен по ротация абонамент, като освен това може да избира и допълнителни услуги към основните.

Формата за резервация на час и ден за почистване и изчистена и лесна за навигация и употреба, като още при записването за посещение, то се отбелязва съответно в дневника на първия свободен член от екипа на почистващата фирма. Същото важи и за секцията с начините за разплащане, където потребителят може да избере най-удобния за него метод чрез кредитна и дебитна карта, системата на ePay.bg, банков превод или в брой на каса на EasyPay.

Уеб сайтът на почистваща фирма Cleanita в този си вид е модерен, удобен за работа и в същото време притежава прегледен и изчистен дизайн.
В него са намерили място секция с полезни и любопитни статии в блог секцията на сайта, както и място за отзивите, мненията и препоръките на клиентите на фирмата, раздел с най-често задаванито от потребителите въпроси, цени на услугите и подробни данни за контакт.

Неслучайно стремежът на екипа ни беше цялостният дизайн при изработката на сайта да има едно почти недоловимо и ефирно, но в същото време завладяващо усещане за чистота и свежест, които пряко да кореспондират с основната дейност на фирмата, а именно – почистването и почистващите услуги.

Визията на интернет страницата води потребителя плавно и без сътресения през всяка стъпка от намиране на информация, през избор на услуга и калкулиране на оферта, до заявяване на час за почистване и директно разплащане.

Стегнатата навигация изцяло облекчава посетителя на уеб сайта и в същото време спомага за налагане на цялостната физия на почистващата фирма, сред чиито основни принципи са бързината, немското качеството и ноу хау за най-добър резултат.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.