Печатница Хеликс Прес

Наш клиент бяха и варненската печатарска фирма Хеликс Прес. Те са на пазара от 23 години, предоставяйки на клиентите си качествен пълноцветен листов печат и книговезки услуги. Днес фирмата е сред водещите лидери на полиграфският пазар, предоставяйки високо качество, индивидуален подход и богат опит.

Задачата ни бе да разработим от нулата цялостен уеб сайт, който да представи дейността на фирмата и продуктите, които предлагат на своите клиенти.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

В изцяло новата съвременна платформа на печатница Хеликс Прес можете да се запознаете подробно с цялата дейност на дългогодишната фирма – предпечат, офсетов печат, топъл печат, ламиниране, UV лакиране, щанцоване, книговезба и пакетиране на обемни поръчки.

Разработихме сайтът на Хеликс Прес така, че да отговори изцяло на търсенията на клиента, като наред с това направихме и подробно описание, представящо фирмата.

Важно бе да изградим отлична комуникация с нашият клиент, за да се получат добре нещата. Следствие на това резултатите вече са налице. Уеб сайтът на печатница Хеликс Прес вече генерира все по-голям трафик, благодарение на отличната SEO оптимизация, за която отделихме достатъчно време във внимателно проучване на пазара.

Мобилна версия:

Първоначално уеб сайтът на печатница Хеликс Прес разработихме на смартфон, с помощта на Mobile First дизайн. По този начин гарантирахме отличната му функционалност на всякакви мобилни устройства, дори и такива със слаби параметри. След това преминахме към разработката на качествена и олекотена десктоп версия.

Уеб сайтът Хеликс Прес е кодиран на отделни модули, събрани в едно цяло. На практика това ни позволява по всяко време при нужда да раздробяваме сайта и да променяме, изтриваме или пренаписваме кода. По този начин гарантираме лесна поддържка и дълготрайна съвременна визия, която е изключително важна за всеки уеб сайт.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на печатница Хеликс Прес със:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Отлично разработен уеб сайт, с къстъм дизайн и изключително лесна навигация през менютата. Напълно функционална е и мобилната версия на платформата, а благодарение на качествената SEO оптимизация, сайтът заема челни позиции в Google.

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Печатница Хеликс Прес.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.