Жилищен комплекс Батенберг

Преди време имахме удоволствието до разработим платформа от нулата, представяща новопостроеният жилищен комплекс Батенберг. Сградата се отличава с луксозна фасада и предоставя изключително удобна локация, разположена в един от най-добрите квартали за живеене в град Варна – кв. Бриз, само на 15 минути разстояние от центъра на Морската столица.

Изградихме уеб сайтът на жилищен комплекс Батенберг така, че да се открои с уникален къстъм дизайн и отлична функционалност.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

При изработката на уеб сайта за луксозна сграда Батенберг се съобразихме изцяло с изискванията на нашите клиенти. Те желаеха сайтът им да се открои с луксозна визия, която да отразява качеството на самата сграда.

В платформата вградихме и иновативни карти, които се актуализират автоматично. С тяхна помощ потребителите могат да разгледат подробна информация за свободните апартаменти в продажба, като етаж, изглед, площ и т.н. Основната ни задача бе да представим на клиента максимално повече информация за сградата и удобствата, които предоставя.

След като вече изградихме основният изглед и дизайн на уеб сайта, преминахме към SEO оптимизацията. Отне ни няколко седмици в проучване на пазара, което ни помогна успешно да генерираме челни позиции за платформата в Google, което значително се отрази на трафика.

Мобилна версия:

Днес уеб сайтът на жилищен комплекс Батенберг зарежда интуитивно, бързо и напълно функционално на всички мобилни устройства и настолни компютри. Това постигнахме с помощта на Mobile First дизайн, който ни позволи да разработим сайта първоначално на смартфон и след това на десктоп. По този начин гарантираме отличната работа на мобилната версия на платформата.

Платформата на жилищен комплекс Батенберг е изградена съвременно като е кодирана в отделни модули, събрани в едно цяло. Това значително улеснява поддържката и в бъдеще, като части от кода по всяко време могат да бъдат променяни, изтривани и добавяни нови, без това да се отрази на цялостната работа на уеб сайта, докато се осъвременява.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на жилищен комплекс Батенберг с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Интерактивни карти за свободни апартаменти
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Напълно функционален и модерен уеб сайт, който се откроява със съвременен лукс дизайн и вградени интерактивни карти, позволяващи на клиента да получи актуална информация за сградата и апартаментите в продажба.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Жилищен комплекс Батенберг.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.