За Нас — Бултаг Уеб Дизайн

Ние сме
Bultag Logo

Ние сме млади, амбициозни и силно мотивирани да вдигнем нивото на уеб услугите в България!

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ЕКИПА

Екипът на Бултаг Уеб Дизайн се състои от професионални програмисти, с повече от 10 години опит в разработването на уеб сайтове и маркетинг & SEO специалисти с повече от 9 години опит в онлайн пространството. Основната дейност на фирмата е изработката на уеб сайтове.

Ники - Бултаг Уеб Дизайн

Ники

The Boss

Иван Иванов - Бултаг

Иван Иванов

Маркетинг мениджър

Никола Николов

Никола Николов

SEO специалист

Стефан

Стефан

Видео заснемане и обработка

Томи

Томи

Консултант

Дея - копирайтър в БУЛТАГ УЕБ ДИЗАЙН

ДЕЯ

Копирайтър

Наско - копирайтър и дигитален маркетинг в BULTAG

НАСКО

Дигитален Маркетинг

Арсения - Уеб Дизайнер в BULTAG

АРСЕНИЯ

Уеб Дизайн и UX

Тодор - уеб акаун мениджър в Бултаг

Тодор

Акаунт мениджър


НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Нещо повече от уебсайт

Стремим се да предлагаме нещо повече от проста изработка на уеб сайт. Ние ти гарантираме качествено изпълнение, което ще помогне на растежа на твоя бизнес.

Грижа за клиента

Твоето удовлетворение е наша мисия. Нашите услуги са изцяло съобразени с твоите изисквания и, освен модерен уеб сайт, ти можеш да получиш и последваща оптимизация и поддръжка.

Бърз и Лесен Старт

Стартирането на успешен онлайн бизнес е по-лесно с нас. Ние ще се погрижим за всичко, свързано с техническата част, докато ти се радваш на увеличаващите се продажби от твоя уеб сайт.

НАШАТА МИСИЯ

в преследване на резултатите…

Нашата основна цел са ефективните резултати. Тези, които носят печалби на твоят бизнес. В името на тази цел, ние даваме всичко от себе си, за да предоставим качествени уеб услуги от най-висок стандарт.

Ако има сфера, в която нямаме голям опит, работим съвместно със специалистите от WEB Factor за България и резултатите винаги са повече от чудесни.

Бизнес, Успех, Резултати

ЗАЩО СМЕ ПО-ДОБРИЯТ ИЗБОР

Ние винаги сме една крачка напред с модерното. Всичко, което изработваме и предоставяме като услуги, е съобразено с последните тенденции в интернет пространството.

Уеб сайтове

с адаптиращ се дизайн

Всички сайтове, които създаваме, са съобразени с мобилните тенденции на пазара. Те изглеждат и функционират добре както на големи монитори, така и на таблети и смартфони

SEO стратегии

за дългосрочни резултати

Всяка SEO стратегия е индивидуална в зависимост от уеб сайта и бранша на бизнеса. Комбинираме нашите експертни познания с доказано най-добрите практики, за да ви осигурим дългосрочно топ позиции в търсачките.

Гарантирано качество

с доживотна гаранция

Всеки един сайт, който изработваме, получава и доживотна гаранция за безпроблемната си работа. Ние се грижим за цялостната поддръжка, за да може всеки един от тях да е онлайн по всяко време на денонощието.

Идея - План - Действие

 

СВЪРЖИ СЕ С НАС

бързо и лесно

Свържи се с нас по най-удобният за теб начин, сподели идеята си и ние ще се погрижим за осъществяването ѝ.

***

телефон: 088 332 2379

Изпрати запитване